Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikortól engednek át?

Mikortól engednek át?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a helyzet hogy meghúztak franciából.

0 osztály heti 13 óra francia volt. Nagyon sokat hiányoztam ezért főleg, és még azért is mivel nekem nagyon nehezek a nyelvek. Tehát nagyon sok kínszenvedés árán tudom csak megtanulni ezeket. A természet tudomány az ami érdekel. Na de nem is erről lenne szó, hanem aki volt ilyen cipőben, az megtudná mondani hogy mikortól sikeres a pótvizsga? % szerint osztályoznak, vagy a tanár dönti el maga?

Jah úgy lesz hogy 2 óra írásbeli utána szóbeli

előre is köszi!

üdv,

Here

2013. aug. 27. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Gondolom ötven százalék kell (az írásbelin).

Úgyhogy nagyon készülj

2013. aug. 27. 22:29
 2/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm válaszod, írásbelire készülök is! Szóbelin valószínűleg a nyaramat fogják kérdezni, ott még eltudok hadoválni mindenről:)

De írásbeli miatt nagyon izgulok:(

2013. aug. 27. 22:32
 3/17 A kérdező kommentje:

Az segít hogy az egész éjszakát végig tanulom?

vagy akkor semmire se fogok emlékezni belőle a vizsga idején? Reggel esetleg egy jó energia ital?

2013. aug. 27. 22:34
 4/17 anonim ***** válasza:

Hányra kell menned?

A nyelvtant ugye vágod-

Szerintem éjjel kettő óránál ne tanulj tovább, hanem kicsit aludj is

2013. aug. 27. 23:07
 5/17 A kérdező kommentje:

8-ra

Nyelvtant igeidők stb mennek, a ragozásokat még átnézem, azon kívül a szavakban lesznek nehézségeim :/ meg a prepoziciók

2013. aug. 27. 23:08
 6/17 anonim ***** válasza:

Meg ugye beszerezted a hiányzó anyagot (amikről hiányoztál)

Meg ugye nyáron is tanultál azért

Mert egy nap alatt már nehéz mindent rendesen megtanulni

2013. aug. 27. 23:09
 7/17 A kérdező kommentje:
igen-igen tanultam. Remélem menni fog, bár nem tudom hogy lesz, a francia tanárom szó szerint utál tehát.. :(
2013. aug. 27. 23:10
 8/17 anonim ***** válasza:

Próbáltam nézni a neten francia pótvizsgáról valami információt, de sajnos nem találtam (csak ilyen kémia, matek, biosz dolgok voltak), még megnézem az angolt, hátha arról írnak valamit (mert az is nyelv)

De ne hagyd magad zavartatni

2013. aug. 27. 23:13
 9/17 A kérdező kommentje:

Rendben, esetleg a magyar pótvizsgáról is ha lenne valami infód, mert egyik osztálytársam meg abból vizsgázik!

köszi a segítséget! :)

2013. aug. 27. 23:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Ne a tanárra gondolj

Miért utálna

Csak a vizsgára koncentrálj és légy kicsit "alázatos" (talán) Azt szokták szeretni a tanárok

Nem tudom, milyentanár (férfi? nő?)

2013. aug. 27. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!