Nen engednek ki. nincs valami jogom?
Van olyan jogom, hogy kotelesek kiengedni az iskolabol ha en ki akarok menni?
Utolso orank volt es nem engednek ki az iskolabol..ilyenkor mit tudok tenni? Nem hiszem el azt, hogy ezt megtehetik, mert nem egy bortonben vagyok hanem egy iskolaban..ugy kezelnek minket mintha valami allatok lennenk pedig csak haza akarunk menni mivel veg van mara az iskolanak..valaki valamit segitsen, mert ez nem tiszta nagyon..
18/F
Igen a portas.
Dehat hiaba van 2-ig ha nincs oram .
Nézd át a házirendet, hogy benne van-e. Ha benne, akkor ez van. Nem lehet egy szavad sem.
Ha pedig nincs benne, akkor pedig jogod van távozni. :)
Gondolom még szünet volt amikor ki akartál menni ilyenkor mondd meg, hogy kérdezzék meg az osztályfönököd aki tudja igazolni, hogy elmehetsz vagy keresd meg te magad, hogy segítsen. Ő úgy is tudja, ha bármilyen órátok elmarad.
Régen én is voltam így, utolsó évesként, nem akartak kiengedni én meg mondtam, hogy kérdezzék ofőt aki kb 5 perc múlva szintén megy el ugyanis miatta marad el az órám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!