Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi légkör milyen?

Egyetemi légkör milyen?

Figyelt kérdés
Szeretnek majd egyetemre menni es erdekelne milyen a legkor.17/L
2013. aug. 27. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó. De ez attól függ pontosan mire vagy kíváncsi.
2013. aug. 27. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik egyetem
2013. aug. 27. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Teljesen más, mint a középiskola. Sokkal nagyobb szabadságot élvezhetünk, hiszen mi magunk állítjuk össze az órarendünket, abba a kurzusba vesszük fel a tárgyakat és ahhoz a tanárhoz, ahol és aki szimpatikus számunkra :)

Igaz nehezebb és többet kell tanulni, de ha szorgalmas vagy és időben elvégzed a dolgaidat, akkor jut időd a bulizásra és a szórakozásra :) Ezek persze azon is múlnak, hogy milyen jellegű egyetemre vagy fősulira akarsz menni.

Én gépészmérnökin tanulok, sok időmet elveszi a tanulás, mégis most úgy tudtam összeállítani az órarendem, hogy pénteken nincsenek óráim.

20/F

2013. aug. 28. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Általában 78% a nitrogén és óra elején 21% oxigén, de az óra végére ez lecsökken a CO2 javára.
2013. aug. 28. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet, bár azt hozzátenném, hogy egyéb gázok és a por meg hasonlók kitesz 1%ot még.
2013. aug. 28. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:

A maradék 1V/V% ból 0,9 nemes gázok(főként argon) a maradék 0,1 %-ban vízgőz, SO2, NO2, por, pernye, korom, CO2(napjainkban megközelítőleg 0,03 %)

Komolyra fordítva a szót, én még nem vagyok egyetemista, bátyám viszont igen, sőt kolis, és neki eléggé bejött ez a dolog. Nagyon szereti:) Bár ez eléggé egyetemfüggő... meg az is számít milyen emberek társaságába keveredsz :)

2013. aug. 28. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Mar a szabadsag szonal megtetszett a dolog :)
2013. aug. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!