Egyetemi órarend összeállításban HELP?
Milyen tárgy az, ami kimaradt?
Kötelezően választható?
Speciel én is SZTE-re járok. Szerintem a levélben leírták, hogy mikor lesz a rangsoralapú kurzusfelvétel, volt egy határideje és itt a gyorsaság nem számít (X kurzusra nem kaptál volna több pontot, ha előbb feljelentkezel rá). Valószínűleg az adott gyakorlaton sok embernek volt ugyan olyan pontszáma és a gólyáknál a felvételi pontszámuk alapján válogatják ki az embereket.
Nem nagyon értem, hogy az SZTE részéről miféle segítséget vársz.
MOndok 1-2 példát. Felhívtam őket egyszer hogy hogyan is kell kollégiumba jelentkezni mivel semmi nem volt a papíron . sőt papírt sem kaptam róla. Erre azt mondjáák fenhangon egy öregasszony , hogy nincs mit magyarázni ezen mivel minden ott van a lapon. És ezzel el is köszönt és letette a kagylót. Utána persze kiderült hogy nem kaptam meg a 2 levél közül az egyiket -így megint felhívtam hogy egyáltalán küldik-e vagy nem vagy most mi an. Erre azt mondták hogy sajnálják hogy nem jött meg , nézzek utánna az interneten mindennek (csak auzt se tudtam hogy minek és hol). Nagy nyögvenyelősen kiderült hogy ugyebár kurzusfelvétel ekkor van. Na és jelnleg itt tartok , egyik kötelező tárgyam üti a másikat. De ne legyek mérges ha egy aberrált hülye gólyának néznek és már a telefonba is ugy beszéltek velem mintha ők felsőbbrendű ,, lények ,, lennének.
Előre is elnézést ha valakit megsértek ezzel de ez így van
Nehéz volt beírni google-be, hogy "SZTE kollégiumi felvételi 2013"? Mert az első találatok között ott van minden, részletesen leírva mit hova mikor stb.
Arról meg az egyetem nem tehet, hogy ütközik a két kötelező órád. Az órarendedet neked kell összeállítani.
Nem kioktatásképpen írom, de ezekhez a dolgokhoz szokj hozzá, ez nem középiskola, teljesen magadra leszel utalva, neked kell utánanézni mindennek. Önállósítsd magadat (ezt javaslom most is a problémád megoldásaként is - facebookon utána lehet kérdezni, vagy megvárod a szeptembert és beszélsz a tanárral, esetleg még hirdethetnek másik időpontot a versenyalapú jelentkezésig).
Bocsi , a kollégiumi jelentkezésről annyi hogy aug.9.-én kellet beadni a jelentkezést erre google -ben aug.5-6 dobot ki egy ilyen cikket hogy mit hogy kell. A kötelező óráról meg hát annyit hogy arrol valóban nem tehetnek hogy egy időponra vannak beírva viszont az is nagy kicseszés hogy pénteken meg csütörtökön is 1 órám van így de pénteken az egyik választott , és a csütörtöki is szintén. Nem tusom miért kell 3 max 4 napra beszűkíteni a tanítást. Mert nagy érdekességgel vettem észre pénteken nincs időpont 1 tantárgynak sem szinte. Igazat adok nektek is , ti biztos jobban tudjátok ,de nagyon elegem van most...le kell nyugodnom.
Adig is köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!