El kell fogadnom ezt az órarendet?
Sziasztok!
Most leszek első éves a Miskolci Egyetemen (bölcsészkar) és már van tervezett órarendünk.
A kérdésem az lenne, hogy nekem ezt mindenképp el kell fogadnom vagy mennyire tudok ezen módosítani, ha lehet egyáltalán?
Az időbeosztás az, ami egyáltalán nem tetszik, mert nagyon sok üres óra van, de például péntek délután végig vannak órák.. =/ A válaszokat előre is köszönöm!:)
Ez ellen nem sokat tudsz tenni, egy órarend elkészítése milliónyi dologtól függ, esélytelen, hogy egy ember miatt, de akár 1 csoport miatt is módosítsanak rajta.
Viszont szerintem 2 megoldás is lehet ami kedvező lenne neked:
1.: tanárral megbeszéli a csoport, hogy ha találtok órarenden kívül mindkét félnek megfelelő időpontot, akkor legyen abban az időpontban ami nektek jó. De ez többnyire gyakorlatokon kivitelezhető, előadást NE is akarjatok átpakolni!
2.: megnézed a felsőéves tárgyaidat mikor vannak és amit tudsz azokat felveszed úgy, hogy betöltsd a réseket az órarendedben a pénteki óráidat pedig nem veszed fel csak jövőre. Most én is ezt csinálom harmadévesen, felveszem az összes végzős tárgyam + az idei tárgyak 70%-át, alig lesz lyukas órám plusz nem kell minden nap estig bent maradnom, hanem minden nap 4-kor legkésőbb már végzek.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!