Nem akarok menni évnyitóra?
Figyelt kérdés
Adnátok valami tippet, hogyan kerüljem el az évnyitót? Tehát az ünnepséget. Amikor fekete fehérben kell mászkálni.. :D Nem akarok ünneplőt ölteni. Nagyon utálom és még csak nem is áll jól. Szóval valami tipp? Ha később érek be és azt mondom hogy elaludtam?:D
Most megyek tizenegyedikbe :D.
2013. aug. 23. 11:44
1/3 anonim válasza:
Az évnyitó ünnepség tart max. 1 órát. Azután szépen átöltözöl farmerba, úgy is mehetsz be a suliba, és a klotyón átvedlesz. Ha mindenki ünneplőben lesz, nem fogsz kilógni a ruháddal, hogy annyira megbámulnának. Én inkább elviselném, mint hogy bevállaljam a fegyelmezetlenséget, hogy még az évnyitómat is átalszom.
2/3 anonim válasza:
Mi az, hogy "nem áll jól"-
Az ünneplő mindenkinek jól szokott állni, mármint a fehér blúz/ ing. Érettségin is olyanba kell majd menned, úgyhogy csak szokjad
3/3 anonim válasza:
én sem akarok menni :D mondjuk nekünk 31.-dikén lesz évnyitó, nem első tanítási napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!