Az egyetemen hasznos a laptop?
9-es válaszoló!
Neptun (vagy ETR stb.) rendszer használatához mindenképpen szükség van számítógépre és internetre. Erre gondoltam.
Te hova jársz, hogy nektek nem kell semmi ilyen?
Így visszaolvasva, tényleg :)
Bocsánat, én értettem félre.
Jegyzetelésre szerintem fölösleges a lapotop. Én mondjuk mérnöki szakon vagyok, itt lehetetlen lenne követni az anyagot, ha gépen jegyzetelnék, de rizsás órákra is inkább az a nézet terjedt el felénk, hogy aki laptopot visz órára az javarészt nem a jegyzetelés miatt teszi... :D
Egyébként kényelmes ha van laptopod, de végső soron én azt szoktam mondani, hogy egy asztali számítógép is megteszi. Ami miatt ez nálunk mérnökéknél kevésbé módi az az, hogy kevesen rendelkezünk két megbízható asztali számítógéppel (egy a koliban, egy otthon), így pedig ha hazamegyünk hétvégére, akkor megvagyunk lőve. Arról nem is beszélve, hogy tuti pont azt nem teszem rá a pendrive-omra és hozom haza, ami éppen kéne... Nálunk baromira kényelmet ad egy saját laptop. :)
Kommunikáció szakon talán elmegy az asztali gép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!