A Bornemissza Péter Gimnázium mennyire szigorú? Általánosságban a vallásos sulik mennyire veszik ezt szigorúan? (lent) Lehet ebböl problémám?
Most megyek nyolcadikba, és elhatároztam, hogy valamilyen gimibe megyek majd tovább. A szüleim nagyon vallásosak, ezért a Bornemisszába akarnak (FOGNAK) küldeni. Én nem szeretnék vallásos suliba menni, mert félek, hogy kinéznének néhány dolog miatt.
A zenei ízlésem (Alice In Chains, Nirvana, Sex Pistols, Depeche Mode, INXS, Mettalica stb)
A viselkedésem (úgy vagyok vele, hogy mindenki csináljon amit akar, demokrácia van, nekem senki ne mondja meg, mit élvezzek és mit ne, mi a helyes és mi nem)
A múltbéli tetteim (falcoltam. Elég durván. És végig az alkaromon látszik)
Szerintetek ezt nagyon nézik? Különc leszek?
Kedves Kerdezo!
Bornemisszas tanulo vagyok.
Megnyugodhatsz: nem fognak fel venni. Hogy miert?
- ez egy olyan iskola, ahova kereszteny szulok gyerekei jarnak (Hit Gyulekezete)
- olyan lelki allapotban vagy, amivel artanal masoknak.
- egyeb dolgok (hosszu...)
Csak hozzateszem: kicsapjak azokat a diakokat, akik jarnak, nagyon sulyosan karomkodnak stb.
Nyugodtan elmehetsz felvetelizni, de felvenni nem fognak, bocs.
Köszi a választ! :)
Akkor ezt megúsztam! So yeah, ilyen egy mázlista!
Ja, és am. Hit Gyülekezetések vagyunk, ezért akarták volna. Szerencsére csak volna. :)
De ha tud még valaki valamit, akkor írjon csak.
Hat ha a fentieket eloadod, akkor eleg nagy esellyel nem vesznek fel...
Egyebkent jo tanacs ugy altalanossagban: vegyel vissza magadbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!