Mit tudtok az alábbi budapesti iskolákról? Berzsenyi Dániel Gimnázium, Veres Péter Gimnázium, Ady Endre Gimnázium.
Tanárok, közösség, képzés és, hogy milyen tagozatokat indítanak.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
A Berzsenyi egy nagyon jó középiskola (a rangsorban azt hiszem a 12.), a közösségi élete nagyon jó, a diákok kedvesek, színvonalas a tanítás. Van biosz-kémia, fizika, humán, olasz-angol, francia-angol, német-angol és matek tagozat.
Az Ady egy középszintű gimi. Angol, biológia, általános és humán tagozatok vannak.
A Veres Pétert nem ismerem.
Én is Ady-s vagyok, tehát első kézből tudok adni infókat :) Én nagyon szeretem ezt a sulit, nem versenyistálló, de mégis megkövetelik, amit meg kell. A tanárok is jó fejek és tényleg sok az ilyen iskolán kívüli program. Meg a diákélet is nagyon jó, de a legjobb a túracsoport (ez itt a reklám helye) :D
A Berzsenyi is egy nagyon erős, de nagyon jó suli. Mindkettőt ajánlani tudom, de persze Ady-sként inkább az elsőhöz húz a szívem :)
18L
Köszönöm!
Várom a további válaszokat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!