Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudtok az Ady Endre...

Mit tudtok az Ady Endre Gimnáziumról? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

2013. jún. 30. 13:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó nyelvekből, és külföldre is sokan kijutnak. Egy ismerősöm az Adyban tanult, és nyári munkát adtak neki Svájcban. :)

A cserediák és idegen nemzetű levelezőtárs is működik azt hiszem náluk.

Nagyon fontosnak találják a közösséget, a szóbelin nézik is a szociális viselkedésedet. (mármint hatodikban ez volt)

Nagyon jó iskola, olyan átlag gimnázium. Nem a legrosszabb, de nem is a legerősebb.

Kérdezz még, ha tudok válaszolok! ;)

2013. júl. 1. 11:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

13. kerület? Engem is oda vettek fel hetedik osztályba. Nekem ez a suli nagyon szimpi. Kedvesek a tanárok (Persze lehet hogy akad 1-2 kivétel, de ez minden suliban igy van.), az épület is nagyon szép, mert belül minden zöld. Ha kilencedik osztályba jelentkezel, a szóbeli elég nehéz lesz (sokaktól hallottam.) nem annyira erős, de itt szerintem jobban megtanítják az anyagot mint pl. a Madácshba, Árpádba, vagy ilyen sulikba. És anyelvet nagyon jól tanítanak!

Én csak jókat tudok írni róla, mert szerintem ez a gimnázium nagyon jó.

2013. júl. 6. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem most vettek fel oda, 9.-es leszek, szerintem a szóbeli nem olyan nehéz! Az igaz hogy elég sok téma van az egyes tagozatokon belül, de ha tényleg érdekel az a tantárgy, és a tanórákon odafigyeltél, akkor tényleg nem nehéz! Én már megismerkedtem a leendő osztálytársaimmal, és az osztályfőnökömmel is, és szerintem ez a 4 év nagyon jó lesz! :)
2013. júl. 16. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Valaki tudja itt hogy lesz-e elektronikus napló?? előre is köszi :DD
2013. aug. 28. 20:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
ELŐZŐ: Úgyértem az Ady Endre Gimiben (13ker)-ben lesz e e-napló....
2013. aug. 28. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Szerintem még idén nem vezetik be. Volt tavaly egy-két osztálynál ilyen próba-jellegű, de valami gebasz volt vele asszem, de ki tudja...

Az Ady nagyon jó. Én nem bántam meg, hogy ide jöttem. Én már előtte is csak jókat hallottam erről az iskoláról. Nem egy versenyistálló, de az érettségire becsülettel felkészítenek. Nyelvtanulás is minőségi, én 10. osztályban tettem le az angol középszintű érettségimet. Idén 11-ben pedig földrajz érettségin voltam. Mindkettő 5-ös lett :)

Szerintem a tanárok nagyon jó fejek, persze van egy-két nem szimpatikus, de hát az minden iskolában van :)

A közösségi élet tényleg nagyon fontos, szoktak lenni Ady-napok, sportnap, a IDÖ(ifjúsági diákönkormányzat) által szervezett ünnepek, denevér-derby (ez egy egész éjszakán át tartó sportesemény leginkább). Van lehetőség cserediákprogramokban is részt venni, van drámaszakkör, rajzszakkör, természetvédelmi szakkör, de a túracsoport a legjobb (ez itt a reklám helye :D)

Egy évfolyamon négy osztály van. az A-sok a hatosztályos gimisek, a b-sek (eddig humánosok voltak), de most humán-biosz tagozat lesz, a C-sek az általánosok és a D-sek a nyelvi tagozatosok.

Huhh, most hirtelen ennyi jutott eszembe. Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal :D

18L

2013. aug. 28. 23:07
 7/14 A kérdező kommentje:

Huhh... köszönöm mindenkinek!

Várom a további válaszokat! :)

2013. aug. 29. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én idén felvételiztettem, valami kegyetlen sokat kérdeztek a tanáraim,de tényleg! Most sokkal jobban megválogatják, hogy kiket vesznek fel, mint 2 évvel ezelőtt, amikor én felviztem. Amúgy nem ismétlem a többieket. :)
2013. aug. 30. 19:29
 9/14 BBBori válasza:
100%
15 perces szünetek vannak. 4.-5. És 5.-6. Órák közötti szünetek pedig 20 percesek, es ilyenkor szól a rádió, mikor mit tesznek be a srácok :) nagyonjó az alaphangulat, a humán tanárok (legalábbis az enyémek) nagyon aranyosak, najó, a töri ő inkább csak forma, de tud néha paraszt is lenni :D a reált inkább hagyjuk.. Na mindegy, szeretem ezt a sulit :) legjobb döntés az életemben (eddig. Kiváncsi vagyok hogy az egyetemnél is tudok-e ilyen jól dönteni...)
2014. júl. 4. 08:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Farek xD
2014. júl. 31. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!