Gólyatábor: megmondtam a HÖK-ös szervezőnek nem akarok se dugni se piálni se fetrengeni se idióta szellemesnek mondott programokon erőltetetten hazugan jópofiskodni-erre megkérdezte akkor minek jössz? Ki mit szól ehhez?
ismerve a mai tömegegyetemeket, meg a sok kamu buborék bölcsész és hasonló szakot (komm, művszerv, etika, marketing stb) ebben nem vagyok biztos.
sztem egy büfészakon összesen se kell annyit tanulni mint egy jobb középiskolában egy évben.
egyetem két külön világ?
én az egész világot fogom
nem középiskolás fokon
de tudtommal nem bölcsész képzésre mész, egyébként a helyedben őket se nézném le, hiszen neki egyik napról a másikra kell elolvasniuk többszáz oldalas könyveket
én a BGF-PSZF-re járok, ezen belül pénzügy számvitel nappali képzésen veszek részt Budapesten, általánostól kezdve 4-es, 5-ös tanuló vagyok, az érettségi átlagom 5-ös, van nyelvvizsgám angolból, egy emelt érettségim elméleti gazdaságtanból, egy holland gazdasági képzést is elvégeztem, tudok szorobánozni, és van ECDL vizsgám is, ezekkel csak azt akarom mondani, hogy nem vagyok egy lusta, buta ember
szóval visszakanyarodva a BGF-re, januárban az egyik analízis vizsga alkalmával 300 emberből csak 9-et engedtek át, majd közölték velünk, hogy mi vagyunk a hülyék, szintén január, üzleti kommunikáció, egy kamu tantárgy, de mégis csak úgy tudtuk megcsinálni a vizsgát, hogy mindenki összedolgozott, adók és támogatások, június, majdnem az egész évfolyamot megvágták
elhiheted, hogy mindenki tanult ezekre a vizsgákra, az utolsóra, ha az egész könyvet bebifláztad, az se volt rá biztosíték, hogy meg lesz a vizsgád
középiskolában röhögve megvan az ötösöd, ha egyszer-kétszer elolvasod a könyvet vagy a füzeted, itt azonban vért fogsz izzadni, valamint rengetegszer majd késő estig, akár hajnalokig fogsz a könyv felett gubbasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!