Rendőr akarok lenni, mi szükséges ehhez?
Szia!Attól függ hogy milyen rendőr szeretnél lenni.Érettségi után mehetsz 2 éves OKJ-s rendőrképzésre.Itt közrendvédelmi rendőröket és határőröket képeznek.Ilyen képzés van Szegeden,Miskolcon,Körmenden és Nagykovácsin.Ahhoz hogy ide bekerülj,meg kell feleni egy fizikai felmérésnek és egy pszichológiai tesztet is ki kell tölteni.Bár én még nem jártam egyikre sem,de van néhány ismerősöm aki bekerült,és egyik sem volt zseni,meg a fizikai képességeik is átlagosak szerintem.Úgyhogy szerintem butaság az hogy nagy intelligencia meg kimagasló fizikai képességek kellenek hozzá...
Érettségi után mehetsz a Rendőrtiszti Főiskolára is,itt van több képzés,például a bűnügyi szakirány,itt képzik a nyomozókat.Pszichológiai és fizikai felmérés itt is van.A fizikai felmérésről tudom hogy van fekvőtámasz,futás,függés,felülés(lehet hogy ezen kívül még 1-2 hasonló gyakorlat.)
Nézelődj szerintem a Rendőrtiszti Főiskola honlapján,ill a rendészeti szakközépiskolák honlapján,tt sok hasznos információt találhatsz majd
Tökéletesen leírta az előttem szóló ! Én ide járok Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolába..
Annyit a fizikai álló képességről: kell
(20km menetgyakorlat,golyóállómellényben,bakancsban,40 fokban..nem egy leányálom..)
Rendőr akarsz lenni ? Fúj akkor te ez emberiség söpredékei közöt leszel . FUCK THE POLICE . KILL THE POLICE .
egy anarchysta punk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!