Plasztikai sebész akarok lenni! (lány v), Mi kell ehhez? És egyáltalán mennyit keres M. O-on? Ez már 110% h az leszek!
Haliho, szerintem te ugyanaz vagy aki tegnap feltette azt a kérdést, hogy melyik orvos keres a legjobban, meg volt valami a pszichologussal is :)
Hajrà, ha az akarsz lenni, de tudd, hogy az egyetem elvégzése utàn nem fogsz rogton mucickokat gyàrtani topmodelleknek, hanem eloszor pàr évet lehuzol a sebészeten, ahol elofordulhat hogy alkohol-és pisiszagu csovesek fejét kell osszevarrni, majd leteszel egy sebészet szakvizsgàt, majd késobb egy baleseti sebészetit is, és ugy kezdhetsz el a plasztikai sebészet felé kacsingatni:) Szép szakma lehet, de jol gondold meg, nagyon nagyon hosszu ido mire oda eljutsz, de ha ezt akarod, sok sikert!!
"Ez már 110% h az leszek!"
Nem, te sosem leszel plasztikai sebész. Ahhoz kell nem kevés ész is... Illetve hogy tudd, mi kell ehhez.
Tényleg lehangoló,hogy csak azért akar orvos lenni,mert sokat keres!!!
Az ilyenekből sosem lesz igazi doki,és én sem lennék a betege..Egyébként elmondom neked,hogy nem igazán keresnek olyan jól..(ne a főorvosokat,és a befutott orvossztárokat nézd)Én személyesen ismerek egy orvost aki a fül-orr-gégészeten dolgozik,és éjszakánként amikor nincs ügyeletben plakátokat ragasztgat a kollégájával együtt mellé kereset végett...
Átlagosan egy orvos havi bére BRUTTÓ 120 ezer Ft. Még egy szakács is többet keres nettóban.
Ahhoz, hogy plasztikai sebész legyél minimum 8 év (6+2) az egyetemen, és még így sem fognak alád embereket adni, az még minimum 10 év. kb 40 évesen lehet saját praxisod és akkor majd előfordulhat, hogy egész jól fogsz keresni, csak időd nem lesz elkölteni az is biztos.
És ezzel nem leszólni akarlak, hanem csak tájékoztatlak, hogy sajnos ez tényleg így van, úgyhogy ha belevágsz, akkor számolj az ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!