Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Plasztikai sebész akarok...

Plasztikai sebész akarok lenni! (lány v), Mi kell ehhez? És egyáltalán mennyit keres M. O-on? Ez már 110% h az leszek!

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 10:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

Egyre gyakoribbak az ilyen kérdések. Nem szeretnél kelezelő lenni, de szerintem ha vki tényleg orvos szeretne lenni, és van is esze hozzá, akkor ahhoz is van esze, h utánanézzen mi kell ehhez. Ha vki magától arra sem jön rá, h h használja a google-t és a felvi.,hu-t...hát nem tudom:)

Szemétkedést félretéve: jó jegyek, jó érettségi, sok pluszpont. Tantárgyak: biosz és fizika/kémia, egyikből emelt szint kötelező. Az egyetem (ha nem kell évet ismételned) 6 év, ezután rezidens leszel, aztán sebészet szakvizsga, és + plasztikai sebészet:) Elleszel vele egy dbig biztos:D

2009. nov. 6. 16:49
 12/17 anonim válasza:
44%
mennyi az a 110%? ha jóindulattal kongruens módon próbáljuk értelmezni, 1 a 10hez (rosszindulattal meg csak simán hülye vagy).
2009. nov. 11. 08:55
 13/17 anonim ***** válasza:
5%

Lófaszt 110%...

Max az a 110% hogy az akarsz lenni.

Sokat kell tanulni (nagyon nagyon sokat, nem csak annyit mint egy nehéz gimiben), és sok pénz kell a sulihoz...

Megsúgom, hogy sosem leszel plasztikai sebész, de ha mégis, írj egy üzenetet, és leugrok a 10-ről.

2009. nov. 11. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnk életkora gyaníthatóan kb. 13-14 lehet, ilyen idős korban egy ennyire erős elhatározás az szerintem tiszteletreméltó, ne szóljátok le.
2009. nov. 13. 09:21
 15/17 anonim válasza:
32%
Na jó, látom a Gyik hozta a formáját és a jó magyar mentalitást .Nem tom ki írta azt,hogy ilyenből nem lesz jó doki de sztem ezek az emberek olyan manó méretűek , a f*arkuk se áll fel.És a valóságban meg se mernének szólalni mert kitépném a sz*ros szájukat. Előttem élőbe járasd a patkány p*fád. Kérdező: hajrá!!
2014. jún. 5. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
El sem hiszem, hogy még találni 10 éves, vagy öregebb kérdéseket. Engem is érdekelne, hogy vajon elvégezted e az orvosit.
2020. máj. 5. 19:47
 17/17 anonim válasza:
Sikerult elvegezned?😍❤️
2021. febr. 13. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!