Plasztikai sebész akarok lenni! (lány v), Mi kell ehhez? És egyáltalán mennyit keres M. O-on? Ez már 110% h az leszek!
Egyre gyakoribbak az ilyen kérdések. Nem szeretnél kelezelő lenni, de szerintem ha vki tényleg orvos szeretne lenni, és van is esze hozzá, akkor ahhoz is van esze, h utánanézzen mi kell ehhez. Ha vki magától arra sem jön rá, h h használja a google-t és a felvi.,hu-t...hát nem tudom:)
Szemétkedést félretéve: jó jegyek, jó érettségi, sok pluszpont. Tantárgyak: biosz és fizika/kémia, egyikből emelt szint kötelező. Az egyetem (ha nem kell évet ismételned) 6 év, ezután rezidens leszel, aztán sebészet szakvizsga, és + plasztikai sebészet:) Elleszel vele egy dbig biztos:D
Lófaszt 110%...
Max az a 110% hogy az akarsz lenni.
Sokat kell tanulni (nagyon nagyon sokat, nem csak annyit mint egy nehéz gimiben), és sok pénz kell a sulihoz...
Megsúgom, hogy sosem leszel plasztikai sebész, de ha mégis, írj egy üzenetet, és leugrok a 10-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!