Hol szerezzek járműmérnöki oklevelet, diplomát?
2 év múlva érettségizek, és mindenféleképpen ebben az irányban szeretnék elhelyezkedni, de mindenhol azt olvastam hogy a BME nagyon rossz hely erre. Így az a kérdésem hogy hol van lehetőség megszerezni járműmérnöki képesítést? Egyáltalán nem vagyok járatos ebben, főiskola is elég ehhez?
17/F
Aki szerint a BME rossz hely, annak vagy semmilyen diplomája nincs, vagy nagyra van azzal, hogy a szülei Bécsbe járatták.
A BME nagyjából az összes autógyárral ápol valamilyen gyakornok-program viszonyt
Nyilván intézményfüggő hogy mennyi fizika van és mennyire nehéz azokat teljesíteni. De mindenképp jól kell tudni, a nevében is benne van a mérnök szó.
Nem kötelező az emelt érettségi, de matekból és/vagy fizikából erősen ajánlott. Matekból nagyon megkönnyíted az életedet, ha erős alapokkal érkezel, és nem kell bepótolni korábbi anyagokat az első 1-2 félévben.
Be lehet kerülni biosszal meg infóval is(előbbi szeintem vicc..., utóbbit pedig nem tudod annyira hasznosítani), de én matek+fizikát ajánlom.
vedd meg a dér radnai sós fizika példatár köteteit vannak benne feladatok részletes megoldással
nekem egy nap alatt többet tanított az a könyv mint egy év fizika fakultáció egy jóhírű gimnáziumban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!