A BME-na járműmérnöki szakon mennyivel könnyebb a matek, mint a villamosmérnöki szakon? Jelentkezhetek a BME-re, ha?
Nem könnyebb a matek.
Szerintem sikerülni fog felhozni nyáron a szintet, legalább is nagyon remélem, mivel én is így vagyok vele és ugyanoda megyek :D
És szerintetek mennyire jó maga a járműmérnöki szak? Nekem úgy jön le a szerzett infókból, hogy a villamosmérnöki színvonalasabb valamivel... De sajnos nincs egy ismerősöm se ott.
Meg még azt szeretném kérdezni, hogy vidéki vagyok, így megéri felmenni Peste tanulni, ha annyira nem vonz ez a város? Még Miskolcra jelentkeztem, valahogy az szimpatikusabb, de mindenki azt mondja, hogy a BME-s diploma sokkal többet ér.
Juhúú.:D Mintha magamat olvastam volna.:D Fizikából alig tudok vmit, matekból közepezek. xD 1.járműmérnök-bme.:D
3.-nak én is bejelöltem a Miskolci egyetemet.:D
Nyugi, sztem megoldható, de tuti, hogy nyáron nem szabad ellustulnunk, akkor is kőkemény matekozást kell csinálnunk, hogy felhozuk magunkat.:/ Miből emelteztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!