A BME-na járműmérnöki szakon mennyivel könnyebb a matek, mint a villamosmérnöki szakon? Jelentkezhetek a BME-re, ha?
Figyelt kérdés
eddig fizikából elég csekély a tudásom, matematikából pedig csak középszinten érettségizek? Nyáron járnék különtanárhoz, azzal fel tudnám tornászni magam az emelt érettségik szintjére ezekből a tárgyakból?2013. febr. 26. 16:32
22/26 anonim válasza:
Mire jövök majd rá?? XDXD
Tudom, hogy nehéz, de mondtam: semmit se adnak ingyéé'. Minnél több munka, annál jobb lehetőség. Legalábbis reménykedek.:)
23/26 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy szétszívatnak? Ha tanulsz, akkor is?
Még beadtam a villamosmérnökire, és építőmérnökire is. Ezeken is szivatnak?
2013. márc. 8. 17:13
24/26 anonim válasza:
villamosmérnökit közép matekkal most felejtsd el.:DD
25/26 anonim válasza:
Arra jössz rá, hogy nem egészen így van, ahogy fölvázoltad.
Kérdező: A szétszivatnak azt jelenti, hogy vért izzadsz és úgysem biztos a kettes. Statikából a 350 emberből kb 40-en mentek át, ájgt-ből talán még kevesebb, műábra ugyanez. Villamosmérnöki kart valóban felejtsd el, nálunk KSK-n elég a középszintű matek is indításnak, ott keményebben kérik, meg fizika is sokkal nehezebb. Építőről nem nagyon ismerek senkit, de tudtommal az sem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!