Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Pázmány ITK-n tapasztalatoto...

A Pázmány ITK-n tapasztalatotok szerint mennyire érezhetö, hogy vallásos hátterü az intézmény? Nem is csak hallgatói, hanem oktatói szemmel.

Figyelt kérdés

Személyesen még nem voltam ott, de most nyáron amugy is mindenki nyaral. Itt olvasom, a Pázmány egy igen családias hely, és diákok számára a vallás sem téma (egy zsidó ismerösöm is járt oda jogra). De a dolgózók számára? Pont ilyen kis közösségben lehet probléma ebböl:

Nem vagyok vallásos, söt, a magyar (katolikus) egyház társadalmi, politikai kötödéseit sem érzem magaménak.

Van itt valaki, aki tudja, hogy az oktatók ezt hogy élik meg, ettöl még érezheti-e magát otthon az ember a PPKEn, vagy kinézik?

Ne értsetek félre, tudom, egyházközeli közösségek is lehetnek toleránsak, de... azért nem mindig azok.

Elöre is köszi:)

2013. aug. 5. 15:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy a Dékán úr szerintem jó arc :) Személyesen be lehet hozzá menni dumálgatni, és minden félévben tartanak egy diákfórumot ahol el lehet mondani a tapasztalatainkat és bajainkat az egyetemmel kapcsolatban. Megjegyzem, hogy nem csak a levegőbe megy a dolog, mert az egyik oktatót rendesen megregulázták egy ilyen panasz után. Már sajnáltuk is kb :)
2013. aug. 8. 16:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2013. aug. 9. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!