Csak én vagyok így vele-? (továbbtanulás, egyetem)
Figyelt kérdés
Most vettek még csak fel alapképzésre, de már tervezgetem, miket fogok még tanulni, levelezős bsc meg fsz stb. Ez most csak egy ilyen hirtelen fellángolás a tanulás iránt, ami szinte mindenkinél előfordul? Mert eddig nem voltam ilyen, hogy jaj de várom, hogy tanulhassak, most meg komolyan ahány szakot meglátok eltervezem, hogy azt egyszer elvégzem :D2013. aug. 5. 13:19
1/4 anonim válasza:
Nem, nekem is van rengeteg elképzelésem még azon kívül, amit most fogok tanulni. Ez volt a főfőfő vágyam, de mellette még sok mindent szeretnék tanulni :D
2/4 anonim válasza:
Azért szerintem, ha elkezdődik a suli, majd rájössz, hogy egyelőre bőven elég ez az egy szak is. Emlékszem nekem is elkapta a fantáziámat a sok csábító szakleírás, de amikor bekerülsz, akkor jön a hideg zuhany, hogy valójában a tárgyak 70%-ka nem is érdekel, ráadásul ezek között vannak a legnehezebbek. Persze lehet, hogy neked más alapvetően a mentalitásod, de én ezt figyeltem meg magamon és másokon.
3/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, idén felvételiztem harmadszorra, mert eddig ahányszor felvettek, mindig megtetszett egy másik szak. Idén viszont érzem, hogy jó helyen leszek, és már tudatosítottam magamban, hogy nem feltétlenül csak egy diplomája lehet az embernek. Nagyon sok érdekes szak van, és nem szeretném őket kihagyni, én is tervezgetem már, mit fogok csinálni 2-3 év múlva, de most már ideje a jelenben is élnem. :)
4/4 anonim válasza:
Az meg ugye érthető, hogy olyan szakok, amik iránt érdeklődsz is, felélesztik a tudásvágyadat. A középsuli nem igazán az álmokról és az érdeklődési körünkről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!