Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok ajánlani egy Debrecen...

Tudnátok ajánlani egy Debreceni kollégiumot? (DE IK)

Figyelt kérdés
Tanulni szeretnék menni,nem azért hogy bulizzak és egy ehhez megfelelő kollégiumot szeretnék.Lehetőleg olcsó legyen és az sem hátrány ha közel van az egyetemhez.

2013. aug. 2. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem bátyám ezen a karon tanult, ő a Campus koliban volt, és az sose hátrány ha közel van az egyetemhez:D
2013. aug. 2. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Borsos József Koli

Nem olyan drága

Van büféje

2013. aug. 2. 13:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Az nem csak MK-s?
2013. aug. 2. 14:49
 4/8 Laylah ***** válasza:

Ezekből választhatsz: Kossuth I-II-III, Tisza István, Vámospércsi (én ide megyek, de neked ez felel meg a legkevésbé :D), Campus, vagy a sportkoli.

Kossuth kolik: [link]

Tisza István koli: [link]

Campus: [link]

Sportkoli: [link]

Vámospércsi: [link]

Ezek után pedig google térkép, tessék böngészni :)

2013. aug. 3. 12:27
 5/8 Laylah ***** válasza:
Egyébként meg: [link]
2013. aug. 3. 12:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Az oldallal tisztában vagyok,de úgy véltem,biztosabb forrás 1-2 tapasztaltabb ember. Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 3. 22:24
 7/8 Laylah ***** válasza:
Akkor Vámospércsit zárd ki :) Szerintem Kossuth lenne lened jó, bár az nem az olcsó kategória...
2013. aug. 4. 23:04
 8/8 Laylah ***** válasza:
neked*
2013. aug. 4. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!