Laylah kérdése:
Debreceni Egyetem, Műszaki kar (azon belül is építőmérnök). Mit kell tudni a tanárokról?
Figyelt kérdés
Minden tanárnak vannak heppjei, egy bizonyos stílusa, stb. Jól jönnének ilyen tippek, hogy mégis mire számítson az ember (lánya) :) Rácz tanár úrról pl. azt hallottam, hogy elég szigorú, és sokat szidja a diákokat, de aki szorgalmasan tanul nála, az meg tudja csinálni a tárgyat (matek), és ha meg tudja csinálni, akkor biztos lehet benne az ember, hogy az illető TÉNYLEG tud. Ilyen és hasonló tippekre gondoltam :)2013. aug. 1. 12:44
1/2 10inchhero válasza:
Szeretni fogod a tanárokat, egy-két kivétellel persze, de rendesek. Rácz tanár úr legendásan "kegyetlen", de őt matIII előtt ha szerencséd van, nem kapod ki. Bár én nem építős vagyok, de úgy hallottam, az ép.alap. tanár se sokkal jobb (a nevét nem tudom).
2/2 A kérdező kommentje:
Hát, nincs szerencsém, úgy hallottam, hogy ő fogja tartani a matek 1-et... XD
2013. aug. 2. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!