Hogyan lehet összeegyeztetni az egyetemi SZAKPÁROS órákat LEVELEZŐ tagozaton?
A levelezősöknek ugyanazok a tárgyaik vannak, mint a nappali tagozatosoknak.
Viszont a levelezősöknek ugyanarra heti 2 nap van (péntek-szombat). Hogyan oldható meg KÉT szak esetén, hogy ne ütközzenek a szemináriumok?
Amikor régebben főiskolára jártam nappali tagozatosként, akkor is voltak ütközések kétszakosként, bár akkor 1-2 csak. Mert akkor 5 napra voltak elosztva a tárgyak, nem kettőre.
Akik szakpárosként tanulnak levelezőn, hogy oldják meg, hogy minél kevesebb legyen az óraütközés?
Köszönöm a tapasztalatok és tanácsok megosztását!
Némettanári-Történelemtanári Mesterképzésre vettek fel, levelező tagozatra (munka mellett végzem). Tehát így értem a "szakpárt".
Korábban, nappali tagozaton ugyanerre a (még akkor főiskolai) szakpárra jártam. Most ezt folytatom egyetemi szintre (mesterképzés) kiegészítve.
A lényeg az, hogy mennyire lehet egy kétszakos (szakpáros) képzés órarendjét összeegyeztetni levelező tagozaton, minél kevesebb óraütközéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!