Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehet összeegyeztetni...

Hogyan lehet összeegyeztetni az egyetemi SZAKPÁROS órákat LEVELEZŐ tagozaton?

Figyelt kérdés

A levelezősöknek ugyanazok a tárgyaik vannak, mint a nappali tagozatosoknak.

Viszont a levelezősöknek ugyanarra heti 2 nap van (péntek-szombat). Hogyan oldható meg KÉT szak esetén, hogy ne ütközzenek a szemináriumok?

Amikor régebben főiskolára jártam nappali tagozatosként, akkor is voltak ütközések kétszakosként, bár akkor 1-2 csak. Mert akkor 5 napra voltak elosztva a tárgyak, nem kettőre.

Akik szakpárosként tanulnak levelezőn, hogy oldják meg, hogy minél kevesebb legyen az óraütközés?

Köszönöm a tapasztalatok és tanácsok megosztását!

2013. aug. 4. 23:03
 1/2 anonim ***** válasza:
mi az, hogy szakpáros? minor szakra gondolsz, ami a tanári szakirányosoknak van? mert olyan már nem létezik. idéntől újra osztatlan a tanárképzés.
2013. aug. 5. 23:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Némettanári-Történelemtanári Mesterképzésre vettek fel, levelező tagozatra (munka mellett végzem). Tehát így értem a "szakpárt".

Korábban, nappali tagozaton ugyanerre a (még akkor főiskolai) szakpárra jártam. Most ezt folytatom egyetemi szintre (mesterképzés) kiegészítve.

A lényeg az, hogy mennyire lehet egy kétszakos (szakpáros) képzés órarendjét összeegyeztetni levelező tagozaton, minél kevesebb óraütközéssel?

2013. aug. 5. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!