Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vonatkozni fog rám a röghözkötés?

Vonatkozni fog rám a röghözkötés?

Figyelt kérdés
Már van egy diplomám, de azt még egy éve fejeztem be, szóval rám még nem vonatkozott. Most jelentkezni akarok önköltséges, esti képzésre, ez egy 2 éves szakirányú továbbképzés. Viszont külföldön élek párommal és szeretnék hozzá vissza jönni. Ugye, ebben az esetben nem vonatkozik rám a röghözkötés, ha én fizetem a sulit, ráadásul esti és csak 2 félév.

2013. aug. 1. 11:38
 1/8 A kérdező kommentje:
* röghöz kötés
2013. aug. 1. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizetsz, akkor még a normális képzésen sincs röghöz kötés.
2013. aug. 1. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, ha te fizeted akkor nem kell aláírnod
2013. aug. 1. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó. Köszönöm szépen a választ. Ment a zöld kéz. :)
2013. aug. 1. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
HA alá kéne írni, akkor sem történne semmi...
2013. aug. 1. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
2 féléves* (elírtam). Utolsó: hogy-hogy nem történne?
2013. aug. 1. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert 20 év alatt külföldi fizetésből hogy ne tudnád kifizetni a tandíjat?
2013. aug. 1. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is igaz. :) Csak már itt (Angliában) is nagyon nehéz, nagyon nincs munka. Illetve munka van, olyan munka nincs, amiért megérné tanulni. :( De ez mondjuk nem tartozik a tárgyhoz :)
2013. aug. 1. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!