Felsőoktatási felvételire (BA, MA) ki miben megy, ment?
???
Tisztában vagy te a felvételivel manapság?
Vagy valami alkalmassági vizsgára gondolsz?
Arra értettem, hogy manapság már nincs külön felvételi, hanem az érettségi eredménye számít (ill. MA esetén a BA diploma).
Ezért gondoltam, hogy valami alkalmassági vizsga lehet.
Én öltönyben mennék, feketében vagy szürkében fehér inggel.
Én normál pólóban, szebb kötött pulóverben és sötét farmerban mentem. Jó, akkor május eleje volt.
Nem a szépséged érdekli őket, hanem a rátermettséged.
Az igaz, hogy a BA-ra érettségi tanulmányi / érettségi eredmény alapján vesznek fel. DE MA-ra van külön felvételi.
Ahova én jelentkeztem, ott pl. figyelembe sem vették, hogy milyen eredménnyel végeztem korábban.
Arra kaptam a 90 pontot, amit akkor és ott, szóbeli felvételin produkáltam (ja, és nem egy általános elbeszélgetés volt, hanem szakmai felvételi).
Én a klasszikus világos felső (egyszerű, nem átlátszó blúzban) és sötét, vékony szövetnadrágban mentem.
Amikor odaértem a felvételi helyszínére, akkor "kitűntem", ugyanis a többség lazábbra vette az öltözéket. Pl. Kék, lila, sőt piros felső is volt, miniszoknyától farmer alsóig.
Én inkább klasszikussal tűnök ki. Nem érdekel a többség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!