Gólyatábor mennyire csak az ivásról szól?
10000001 ilyen kérdésnél írtuk már le:
Jellemzően az alkoholról szól, de ha nem szeretnél nem iszol. Nem erőlteti beléd senki, több marad nekik.
Ettől még lehet ugyanolyan jól érezni magad.
Te igyál akkor vizet.
Ebben a hőségben az alkohol nem túl jó!
Én is Corvinus GTK-ra megyek, nem tudom el merjek-e menni gólyatáborba...
18/L
Az ivászat mindenhol ott lesz,de ha kicsit normálisabbak szervezik beléd erőltetni nem fogják,de nem lehet tudni.
Az én gólyatábor szervezőim szerint: "egyébként a gt-ben sosem az az elsődleges cél, hogy a csoporttársaiddal megismerkedj, hanem épphogy az lenne a legfontosabb, hogy az elsősök ismerkedjenek az elsősökkel arra, hogy a csoporttársakkal összemelegedj, direkt ott a gólyahét jah meg az 5 év is "
ja és én nem megyek gólyatáborba, kihagyom és egész életemben bánom majd!:D
18 L
Úgy van pontozzatok le, mert leírtam az igazat. Elmagyarázok valamit:
A kérdés az volt, hogy mennyire az ivászatról szól, erre én válaszoltam, hogy igen nagy részt arról és írtam hozzá egy fél sor személyes megjegyzést, ami a jelek szerint a banda felének nem tetszik. Az a baj az oldallal, hogy nem magyarázzák el azt amit most én. Hasznos-e a válasz? Mikor hasznos? Akkor hasznos, ha a feltett kérdésre válaszoltunk érdemileg és nem mondjuk azt írjuk oda, hogy kecske. Most akkor hadd kérdezzem meg, érdemileg válaszoltam a kérdésre? Kapott a kérdező egy olyan visszajelzést, ami alapján tájékozottabb lett a kérdéses témakörben? A válasz rá, hogy igen. Akkor most hadd kérdezzem meg, hogy miért kell lepontozni? Azért mert nem tetszik a véleményem? Akkor írjál ide és cáfold meg, de ne lepontozz. Úgy gondolom ez lenne a tisztességes. Ha olvasok egy választ én se azért pontozom le, mert nem tetszik, ha hasznos, akkor felpontozom, akármennyire is nem tetszik. Az a három gomb arra van kitalálva, hogy az adott válaszolót jellemezzük vele, mennyire képes értelmes, segítő választ adni (esetenként, mennyire megbízható az információja) és nem arra, hogy fúj, de egy ... .... .... .... ember ez, lepontozom, mert az jó... ,bár hasznos volt a válasz, de akkor se tetszik a pofája, így az írása alapján...
Egyszóval ha kérhetem, akkor gondolkodjatok, mielőtt cselekszetek. Kinek nem inge...
A kérdéshez vonatkoztatva:
Az összes csoporttársam elment rá és a 90%-uk jó, ha pár órára emlékszik... ezenkívül vannak elég extrém dolgok is, amit agyhalottam eléggé lazán bevállal az ember. Ha nem iszod magad teljesen le, akár lehet egy jó élmény is, már ha a többiek ezt preferálják, nekem ezek a dolgok sose tetszettek, szóval minden ilyenből ki is húztam magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!