A gólyatábor együtt jár az ivással és a meztelenkedéssel?
Ha nem akarsz ne igyál, és? Felnőtt ember vagy, tudsz nemet mondani.
Én sem iszom alkoholt, mégis nagyon jól éreztem magam gólyatáborban. Mondtam, hogy én nem iszom, először azt hitték viccelek, de amikor mondtam másodjára is elfogadták, hogy nem hát nem. Több maradt nekik :D Ne öltek meg miatta és nem néztek ki a sorból...
En elmentem. Nem ittam, nem vetköztem, es nem is ereztem jol magam.
22L
ezek szerint felesleges pénzkidobás?
és én meg az összes kicsit husisabb lány ég mint a rongy mert egy kicsit ducibb az átlagnál? hát ez fantasztikus...
Figyi: senki nem kényszerít semmire. Ha nem akarsz nem iszol. Ha nem akarsz nem vetkőzöl. Ennyi.
Komolyan azt gondoljátok, hogy egy gólyatábor párszáz részeges ribi és pali gyűjtőhelye?
Linkeld már be ide azt a videót kiváncsi vagyok rá, hangolódni akarok :D
Amugy ha nem akarsz nem kell levetkőzni se inni, gondolom máshol se iszol ha bulizni mész és elfogadják a haverjaid... És nem muszáj jónak lenni semmi sportban, nem 100méteres futás döntőjére készülsz :D Szerintem ne tántorítson el ez én se szeretek meztelenül lenni mégis elmegyyek ennyit bevállalok, ha lehetőségem lesz kikerülöm, ha nem akkor meg nem kész ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!