A gólyatábor együtt jár az ivással és a meztelenkedéssel?
kulkergt.hu biztos fent van youtubos video.
mert végülis felnőtt emberekről beszélünk... és ha jön az,hogy egyszer élünk akkor sem kell hülyét csinálni az embernek magából... mert oké hogy piázunk, de hogy egymás testén egy tök idegen fiúval jeget olvasztok, meztelenre levetkőzik és be kell szállni egy kocsiba 12-14 embernek ...hát ha 50 kg szingli lányok biztos szeretik de én egyikse vagyok...
ha nem megyek mennyivel indulok hátránnyal?
és kb mennyi lesz pénzben?
Nálunk eléggé együtt járt ezekkel a dolgokkal, sajnos. Én sem vagyok ilyen, volt amire nemet mondtam, de nem volt belőle gáz. Hidd el, lesznek még ilyenek rajtad kívül. Nekem is volt egy ilyen "megúszós" párom, a sráccal mindig eltűntünk a rázós feladatok elől. Hidd el, lesz aki szívesen iszik helyetted :D:D
Hogy megérte-e? Nem tudom. a mai napig sem. Úgy érzem sem több, sem kevesebb nem lett tőle az életem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!