Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A gólyatábor együtt jár az...

A gólyatábor együtt jár az ivással és a meztelenkedéssel?

Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem vagyok ilyen és félek, hogy ezért kinéznek én tuti nem fogok egy jégkockát olvasztani a másik seggén se úgy inni alkoholt mint a vizet...
2013. júl. 28. 22:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne lehetetlen?
2013. júl. 28. 22:40
 12/22 A kérdező kommentje:

kulkergt.hu biztos fent van youtubos video.

mert végülis felnőtt emberekről beszélünk... és ha jön az,hogy egyszer élünk akkor sem kell hülyét csinálni az embernek magából... mert oké hogy piázunk, de hogy egymás testén egy tök idegen fiúval jeget olvasztok, meztelenre levetkőzik és be kell szállni egy kocsiba 12-14 embernek ...hát ha 50 kg szingli lányok biztos szeretik de én egyikse vagyok...

2013. júl. 28. 22:45
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
És? Senki nem tart majd a fejedhez stukkert, hogy csináld meg. De nem fogom többször leírni...
2013. júl. 28. 22:51
 14/22 A kérdező kommentje:

ha nem megyek mennyivel indulok hátránnyal?

és kb mennyi lesz pénzben?

2013. júl. 28. 22:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát belekukkantottam az egyik általad linkelt oldal videójába, jó nevettem szó se róla, de én ilyen melltartót leveszős feladatokban tuti nem veszek részt. Jó, végül is jó bulinak tűnik, meg gondolom csak nem égetnek el máglyán, ha nem vetkőzöm. Inni meg még talán Te is tudsz, persze itt sem kell detoxig :)
2013. júl. 28. 22:57
 16/22 anonim ***** válasza:
23%
Akkor ott tanárok nincsenek is?
2013. júl. 28. 22:58
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
hogy lennének?
2013. júl. 28. 22:59
 18/22 A kérdező kommentje:
hát igenxD nem vagyok én se egy modell alkatxD és a videóban talán ha egy kicsit duci lányt ha láttam azt is pólóban:S na közben utána néztem közel 30 k jipiájé
2013. júl. 28. 23:02
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk eléggé együtt járt ezekkel a dolgokkal, sajnos. Én sem vagyok ilyen, volt amire nemet mondtam, de nem volt belőle gáz. Hidd el, lesznek még ilyenek rajtad kívül. Nekem is volt egy ilyen "megúszós" párom, a sráccal mindig eltűntünk a rázós feladatok elől. Hidd el, lesz aki szívesen iszik helyetted :D:D

Hogy megérte-e? Nem tudom. a mai napig sem. Úgy érzem sem több, sem kevesebb nem lett tőle az életem.

20/L

2013. júl. 28. 23:36
 20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm, szóval meg lehet úszni a feladatokat cikizés nélkül:) akkor ha lesz pénzem megyek ha nem akkor veszek egy pár új füzetet meg táskát xD meg még sok mindent ennyi pénzbőlxD
2013. júl. 28. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!