Szegedi TUdomány egyetem kollégium?
Figyelt kérdés
z lenne a kérdésem , hogy a SZegedi Tudományegyetemen 5 kollégium közül lehet választani , de egyiknél sincs megjelölve hogy mennyibe kerül havonta , és az sincs feltüntetve hogy mettől meddig lehet jelentkezni a kollégiumokban. Ebben tudtok segíteni nekem?#adga
2013. júl. 28. 21:26
1/3 anonim válasza:
Gondolom a karközi kolikról van szó.
"2013. július 26. 00:01 perctől – 2013. augusztus 9. 23:59 percig
2013. augusztus 10. 06:00 perctől – 2013. augusztus 12. 18:00 percig: Hiánypótlás
(Fontos! Hiánypótlást csak azok a hallgatók adhatnak be, akik rendelkeznek piszkozati
státuszban lévő, a pályázati időszak alatt beadott adatlappal!)
2013. augusztus 13. Döntés kollégiumi felvételről
2013. augusztus 23. (péntek) 23:59: A fellebbezés benyújtásának határideje"
Pontosat csak a Károlyiról tudok mondani (9320 Ft havonta), de szerintem a többi is 10-14 ezer között mozoghat.
2/3 anonim válasza:
Nade pl. mailben csak megtudod érdeklődni
Mindegyiknél sazokott lenni/ van mail-cím megadva,
ahova lehet kérdésekkel is fordulni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. júl. 29. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!