Debreceni kollégisták! Mennyire nehéz szobát kapni? Sok férőhely van? Milyen a kollégiumi élet?
Ez attól függ, hogy melyik karra mész. Én pl a Műszakira jártam, ott a Borsos József Koli volt, ami konkrétan egybe van építve a fősulival, úgyhogy a kolisok messziről kitűntek, mert mi papucsban jártunk télen is órákra. :)
Valamint mehetsz a Diákhotelbe, oda bármelyik karról, ez magasabb színvonalú koli, drágább is.
jó színvonalú kolik: CampusHotel, KossuthKolik.
itt kényelmes, komfortos, de társasági élet kevésbé van.
Debrecenben jó még a Tisza István koli,
és a legbulizósabb, tuti hely a Vámospércsi úti Koli.
Nem szép, de jó a banda!!
Markusovszkyban orvosok, egészségügyisek vannak pl. gyógyszerész.
jó hangulatú, barátságos, 2 db(Markusovszky I.-II.)is van belőle, ha jól tudom, az egyiket már régebben is felújítva láttam, szép állapotban, a másikról nem tudok infót.
Agrárnak vannak saját kolijai, pl. a Borsos József.
Régen rossz állapotú volt, azóta nem tom, mi lett vle.
De jó társaságáról híres!
3as válaszoló vok, és teljesen egyetértek. VÚKban laktam 3 évet, már végeztem, de életem legszebb időszaka volt! hiányoznak a bulik, társaság, családias hangulat. visszasírom.
egyetlen hátránya, hogy messze van sok mindentől.
de hiányzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!