Ha lehetőséged lenne Németországba vagy Dániába kimenni tanulni akkor kimennél?
Figyelt kérdés
Egyetemre gondolok. Melyiket választanád ha kimennél? Ismersz olyat aki kiment? Jövőre lenne lehetőségem, de félek. Ti mit csinálnátok?2013. júl. 25. 02:13
1/4 anonim válasza:
Nekem van egy távoli ismerősöm, aki finnekhez megy csecsemő gondozást tanulni... a nyáron egyszer volt ott kint, de ezen kívül nem ismer senkit és rokona sincs kint, tehát ő tényleg a 0-ról indul ott kint.
Én speciel az 1. egyetemi évet inkább itthon próbálnám meg és max 2. évben mennék ki.
2/4 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki Dániában jár egyetemre, és szuperül megy neki, dolgoik is mellette! Most nyáron pedig a Kanári-szigeteken gyakorlatozik! Neki sincs egyetlen rokona sem Dániában, de ahogy tudom nagyon jól beilleszkedett és szereti! Szerintem megér egy próbát! Sok sikert.:)
3/4 anonim válasza:
Én mindkettőt választanám :D
Nem ismerek ilyet sajnos..
Szerintem ezt neked, magadnak kell eldönteni, ne befolyásoljon senki, mert lehet megbánod hogy hallgattál másokra a végén. Mérlegeld, hogy mi jó és mi rossz bennük és az alapján dönts.
4/4 anonim válasza:
Én Dániába mennék ki, ha lenne rá lehetőségem. :) Sajnos én sem ismerek olyat, aki kiment volna, neten szoktam blogokra rákeresni, sokan írják le így a tapasztalataikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!