Most megyek 7. -be. Azt szeretném pontosan tudni hogy fizikára, kémiára, földrajzra milyen füzetek kellenek? Ja és hogy nehezek voltak? (a föcit azért nem kérdeztem mert már nekünk idén volt és hát 4-es lettem belőle. :*)
Nekem fizikán kockás volt, kémián és föcin sima. De gondolom tanárfüggő ki mit kér, úgyhogy nem nagyon érdemes előre bevásolnod, majd első héten elmondják, bőven elég akkor megvenni szerintem..:) Vagy max veszel 2 simát, meg 2 kockásat.
Az meg hogy milyen nehéz, azt nem tudjuk neked megmondani, sokban függ, hogy milyen beállítottságú vagy, mennyire érdekelnek ezek a dolgok. De talán ha függetlenül kéne valamit mondani akkor nehézség szerint én ezt mondanám: föci<fizika<kémia tehát szerintem a kémia a legnehezebb ezek közül. Bár 7.-ben talán nem lesz olyan vészes ez sem. De nem kell félni tőlük, meg lehet tanulni mindet..:)
"Csíkos" füzet nincs.
Csak vonalas.
Fizikára, kémiára kockás füzet jó.
Földrajzra jó a sima (vonal nélküli)
fizikára egyértelműen kockás, nagyon sokat számolunk.
kémiára akármilyen lehet végül is, mi inkább sok elméletet írunk így vonalast használok.
földrajzra vonalas kell :)
de a tanár úgyis elmondja, ha másmilyen kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!