Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ME-MFK Földrajzra ki jelentkez...

ME-MFK Földrajzra ki jelentkezett?

Figyelt kérdés
Magas lesz szerintetek a ponthatár, csakmert 3 éve még 230 volt, 2 éve, 280, tavaly meg már 323, szerintetek ugrik még? Vagy esetleg esik le?
2011. jún. 6. 09:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Láttam már reggel is a kérdésedet, reméltem hogy fognak írni a bányászok, de ha nincs ló...

Tavalyelőtt azért emelkedett a ponthatár, mert 280 lett a minimum pont. Tavaly szerintem azért volt annyi, mert simán csak többen jelentkeztek. Ha tippelhetek akkor szerin 350 fölé nem fog menni. Ez most neked jó? :)

2011. jún. 6. 14:10
 2/17 anonim ***** válasza:
elsőnek nem is 280 lett a minimum hanem csak 200 pont
2011. jún. 6. 15:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, elütöttem egy számot.
2011. jún. 6. 21:53
 4/17 anonim ***** válasza:

előfordul az ilyen:D

Kérdezőnek majd lehet jövőre én is jelentkezek földrajzra,de akkor én az ELTÉRE,vagy Szegedre

2011. jún. 7. 13:07
 5/17 A kérdező kommentje:
nekem ha jól számolom pont ottankörül lesz a pontom 325-330 szval remélem nem megy fel, sőt inkább eshetne is kicsit. Rengeteg ismerősöm megy műszaki földtudományra, de oda matekot kérnek az meg annyira nem erőségem mint a földrajz, szval inkább földrajz. Én azért mennék inkább Miskolcra, mert nem sok jót hallok a pesti egyetemekről (ráadásul csak az Eltén van födlrajz) kevés a gaykorlati, velős óra, Miskolcal ellentétben
2011. jún. 8. 23:44
 6/17 anonim ***** válasza:
föcin is vmennyi matek:)
2011. jún. 9. 00:26
 7/17 anonim ***** válasza:

vmi olyat tanuljatok, amit könnyen aprópénzre lehet váltani

vagy nézzetek szembe azzal, hogy ezzel kitűnő kapcsolati háló vagy egyéb készségek (pl. felsőfokú nyelvtudás, egyéb szakma) nélkül nem fogtok munkát kapni

2011. jún. 9. 10:01
 8/17 anonim ***** válasza:

Ajánlom az alábbi kérdést:

„Még mindig nem tudom eldönteni, hogy geográfiát vagy geológiát tanuljak?”

Közvetlen link:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2011. jún. 9. 10:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van matek Földrajzon is, de úgy hallottam átvészelhető. Az angol megy, német is alapszinten, amúgy. Geográfuson gondolkozok, a geológus szerintem annyira nem feküdne
2011. jún. 9. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
geográfiát végeztem, én nem ajánlom:)
2011. jún. 9. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!