Földrajz Bsc? PTE-TTK földrajzra szeretnék menni . Ennek a szaknak van jövője és mire érdemes szakosodni ha felvesznek? A tanári kivételével minden érdekelne nagyon érdekesnek tűnik a tanterv alapján az összes
Figyelt kérdés
Valamint tapasztalatok erről a szakról?2012. febr. 5. 19:23
1/3 anonim válasza:
Én is PTE-TTK-ra készülök :) Korai még ezen gondolkodni, de a geoinformatika,térképészet szakirányra gondoltam, arról úgy értesültem, érvényesíthető a munka világában, bár az Msc-t erősen javasolták az alapszak elvégzése után. A turizmusos-telepulésfejlesztéses irányok annyira nem mozgattak meg, bár ennek is érdemes utánaolvasni, ezekről tudok a tanárin kívül. Ja, és ezzel a Bsc-vel elvileg részleges kreditbeszámítással mehetsz olyan mesterszakokra is, mint meteorológia, geológia,és az msc mellett kell pótolnod bizonyos tárgyakat,szóval lehetőség az van bőven!
2/3 A kérdező kommentje:
Valóban kicsit korai ezen gondolkodni csak a jelenlegi felvételi kabaré miatt kicsit előre gondolkodom ... :S Igazából ami azt illeti engem is a térképészet része érdekelne nagyon az info része meg nálam "természetes" hiszen 6 éve tanulom :) A vendéglátás talán tényleg nem a legjobb úgy olvastam, hogy nem keresik őket :s A suliról eddig csak jókat hallottam és elég jó híre is van a sulinak biztosan nem lenne rossz döntés :)
2012. febr. 8. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!