Leendő egyetemisták/főiskolások! Ide-ide-ide! Várjuk közösen itt a 24. ét! Ki hova szeretne bejutni? Ti is nagyon izgatottak vagytok már a ponthatár miatt? :]
Kérek mindenkit, hogy mellőzzük a már oly sokszor lerágott "büfészak" témát.
Tartsuk tiszteletben egymás céljait/vágyait!
Ui.: Nem, én nem BTK-ra készülök, hanem mérnökire
Eddig nem izgultam, de ahogy olvastam a kommenteket, egyre jobban kezdtem :D. BKF környezetkultúrára jelentkeztem és fel is fognak venni :D. Nem tudom mennyi pontom van, 5 perccel ez előtt nem is tudtam hányan jelentkeztek, de megnéztem, és 39en jelölték elsőnek, 40et vesznek fel :D.
Remélem mindenkit felvesznke oda, ahova szeretne menni :D
Egyénenkénti pontok már fent vannak felvin.
(Már akinek)
Most már tényleg csak 24.-e hiányzik! :-)
Ú :/ Akkor reméljük a legjobbakat, és, hogy ha már ők hibáztak, akkor helyre is hozzák mindazt, amit elrontottak!
Talán az ügy nincs veszve, mivel csak bizonyos dokumentumok kavarodtak el... Gondolom én...
(Nekem pár évvel ezelőtt -nem tudom pontosan mikor- egyik ismerősöm szinte összes, hanem az összes dokuját elkeverték... Természetesen önhibájukból... Emiatt bukta a jelentkezést, pedig elegendő pontja lett volna.
DE Ezzel nem megijeszteni akartalak. Azért írtam le, hogy nálad még jobb a helyzet mint nála volt. Bízzunk benne, hogy minden megoldódik, hiszen még van több mint egy hét!!!Fel a fejjel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!