Leendő egyetemisták/főiskolások! Ide-ide-ide! Várjuk közösen itt a 24. ét! Ki hova szeretne bejutni? Ti is nagyon izgatottak vagytok már a ponthatár miatt? :]
Kérek mindenkit, hogy mellőzzük a már oly sokszor lerágott "büfészak" témát.
Tartsuk tiszteletben egymás céljait/vágyait!
Ui.: Nem, én nem BTK-ra készülök, hanem mérnökire
Ó rendben! :D Köszönöm ezt az építőjellegű hasznos kommentedet, de szerintem ezt itt le is zárhatjuk.
Legyen további szép estéd! :-)
ELTE-IK
A pokolba kívánom magam a döntésem miatt mert nem annyira szeretem a matekot, de akkor is megszenvedek vele, ha belepusztulok! :D
SZTE-ÁJTK nemzetközi tanulmányok
Sokan büfészaknak tartják, igazából sok kijelentéssel egyetértek, de nekem rengeteg célom van vele, nem csak lóbálni szeretném a lábam. Csak arról álmodom, hogy bejussak majd a francia nyelvű mesterszakra. :)
Államira nem lesz elég pontom, elbaltáztam, csinálnom kellett volna még egy emeltet, 460 enélkül elérhetetlen. Fizetősön tuti bent vagyok, onnan meglátjuk. :)
Megyünk majd 4 napos nyaralásra, utána ha hazaértünk már nincs sok a kihirdetésig. Nagyon izgulok! :D
Bme villamosmérnöki kar.
421 pontom lett szóval biztos,hogy bent vagyok az államira de már nagyon várom 24.-ét.Most éppen nyaralunk kint de pont 24.-ére érünk haza.Már nagyon várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!