Leendő egyetemisták/főiskolások! Ide-ide-ide! Várjuk közösen itt a 24. ét! Ki hova szeretne bejutni? Ti is nagyon izgatottak vagytok már a ponthatár miatt? :]
Kérek mindenkit, hogy mellőzzük a már oly sokszor lerágott "büfészak" témát.
Tartsuk tiszteletben egymás céljait/vágyait!
Ui.: Nem, én nem BTK-ra készülök, hanem mérnökire
17: Egyik ismerősöm most lesz harmadéves IK-n. Annó 4-es középmatekkal ment, de még is elvan. Szóval semmi pánik!:D
Egy nappal ismét közelebb vagyunk a kihirdetéshez:))
23: Emelteztél kémiából?
(Én is jelöltem kémiát, csak a 3. helyen:))
Köszönöm az eddigi válaszokat, de a továbbiakat is szívesen várom!:)
Most már kevesebb mint 10 nap!!! :-)
Első vagyok.
Nah itt a nagy lelkesedésed utánakeresésre sarkallt:
33-an jelentkeztek oda ahová én, ebből 10-en első helyen, és 6-ot vesznek fel. Nyolcvan valahány pontom van a 100-ból, így most még annyira sem aggódok, mint eddig :D
4,3 a diplomaátlagom, így 6 embernek kellett volna a 10-ből ebbél jobb eredménnyel diplomáznia. Az azért meg már csak nem :-)))
De amúgy ismerem az érzéseteket, én 2008-ban felvételiztem először és akkor amikor kiderült az eredmény épp 4 napos országjáráson voltunk. Visítva széttárt karokkal futottam körbe a tábort, hogy felvettek :-)
Én a PTK-ra jelentkeztem, proginfóra. 438 pontom van. Szerintem 100%, hogy felvesznek. :)
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!