Szerintetek az iskolákban miért elnézőbbek egyes diákokkal a tanárok, mint másokkal?
Ez az elnézés vonatkozik a mindenre.A tanulásra,és a magatartásra is.A lányom 2 év múlva megy iskolába,de már borsózik a hátam tőle.Mikor gyerek voltam akkor is az volt.Pl.Elnézik az egyiknél,ha sokszor nem készül az órára,a másiknak,meg bevágják az elégtelent.Az egyik gyereknek kevesebb teljesítményért megadják a jó jegyet,míg a másik agyon tanulja magát,és nem halad.Az egyik gyereknek elnézték,ha bántóan viselkedik a társával,a másikat meg fegyelmezték,mert megakarta védeni magát(,,attól,hogy téged bántanak, Te legyél jó gyerek,és szépen szól")
Tudom mindig lesznek igazságtalanságok,de hallom szülőktől most is,akiknek iskolás a gyermeke,hogy markáns különbségek vannak iskolák között,és ezek az igazságtalanságok tényleg nagyok.Olyan mintha nem is mernének a tanárok mindenkivel következetesek lenni egyformán.Mitől van ez??
Majd bevezetik a napközit és az jó lesz.
Régen a napköziben a jó tanulók segítették a
rosszabbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!