Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetemre/főiskolára...

Melyik egyetemre/főiskolára jelentkeztetek? Hány pontotok van?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
0%

A mekiben 120-130 bruttót lehet kapni, évekig.

Értelmes diplomásként a duplája lenne. Mind a járulékok, mind a költés.

2013. júl. 3. 11:17
 52/63 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm történészként (ami ugye sokak szerint büfészak) nettó 170 körül keresett.

De mégis mondd már el, hogy neked mi a franc közöd van ahhoz, hogy ő mennyit fog keresni? Neked nem baromira mindegy? Legyen az ő baja.

2013. júl. 3. 11:21
 53/63 anonim ***** válasza:
31%
igen, 3.éve csinálom a villamos 1 évét? és? közben szent hitvallásomnak élek, és oltogatom a bölcsészeket.
2013. júl. 3. 11:30
 54/63 anonim ***** válasza:
53%
na ,hát akkor adok egy jó ötletet,ha már úgyis annyira benne vagy:Nyiss egy új témát Szidjuk együtt a bölcsészeket névvel,(tuti akad még pár hasonló "lelkes,megkeseredett cimborád") és kímélj meg minket a továbbiakban jelenlétedtől! Köszi!
2013. júl. 3. 11:34
 55/63 A kérdező kommentje:

BogyóésBabóca nem szerettelek volna megbánta a "szerencsétlen" jelzővel, csak azért aggadtam rád, mert bántanak a magyar miatt. Én tiszteletben tartom a választásod, csak az a lényeg, hogy Te lásd a jövőt abban, amit tanulni szeretnél!

Távol álljon tőlem, hogy politizálásba kezdjek, de azt hiszem, nem egy egyetem küszöbén állónak kéne megváltania a világot azzal, hogy elkerüli a BTK-t, hanem a munkahelyet biztosítani.

2013. júl. 3. 17:34
 56/63 anonim ***** válasza:
0%
Tudd te mi az a szarkazmus? Nem? Pedig bölcsész leszel, sokszor fogsz még találkozni vele!
2013. júl. 3. 20:59
 57/63 anonim ***** válasza:

szíved joga magadravenni, én általánosságban beszéltem.

mi lenne, ha ahelyett, hogy itt pofázol, kimennél és hasznos tagja lennél a társadalomnak? költsél, adózzál, dolgozzál stb.

2013. júl. 3. 23:10
 58/63 anonim ***** válasza:
57-es, neked is leírom lassan mégegszer, hátha így megérted, vicceltem.
2013. júl. 4. 00:03
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

Latom sok itt a frusztralt mernoktanonc. :D Mekkora viccek vagytok. En is a BME-VIK-re jarok, masodik eve, es be kell valljam, eretlen pocs a legtobb vikes fiu. Feluknek csaja sem volt meg, es fuggesen kivul masban nem lelik oromuket. Latom kedves 61%-os, neked is a lelkedbe gazolt valaha jopar csaj, es most igy allsz bosszut. Sz@rd mar le mas eletet, iranyitsd a magaded. Attol nem leszel erosebb, ha masokat hordasz le. Nem a kar, hanem az esz az, ami gazdagga fog tenni barkit is. Hiba lesz mernoki diplomad, ha nyikhaj vagy, ugyanugy elmesz 170 nettoert robotolni egy eleten at.

Egyebkent tenyleg vicc a bolcsesz kar, de nem mindenki, aki oda jar.. Meg egyszer mondom: emberek vannk, es nem emberkasztok! Ezt tartsd szem elott!

2013. júl. 4. 19:37
 60/63 anonim ***** válasza:
Srác, én nem BME-s vagyok, hanem NME-es. És konkrétan 10nél több csajjal volt mert ez meg az. Nem vagyok frusztrált, egyszerűen nem szeretem az ilyen szakokat, meg a TTK-t sem. Mert az nekem nem vizsga, ahol írsz a faludban lévő templomról 2-3 oldalt, és ezzel egy tárgyad megvan. Ilyenről tudok.
2013. júl. 4. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!