Melyik egyetemre/főiskolára jelentkeztetek? Hány pontotok van?
semmi közünk ahhoz, hogy miért szeretne BTK-ra menni, bár jómagam sem értem, hiszen azzal még a külföld sem mentőöv. lehet nyitna egy könyvesboltot, vagy könyvtárat, vagy akármi. a mekizés mindenhogyan sértő. bár már a TTK-val is elkezdték ezt csinálni.. ami röhej.
egyébként, kedves BTK-s, remélem tudod, hogy a legnagyobb költőink voltak a legnagyobb csórók, mert a Nyugat, a Szépirodalmi Figyelő, Budapesti Napló, meg az Új Nemzet marhára nem volt jövedelmező. már akkor sem. hátmégma.
Köszönöm a válaszokat!
A BTK miatt meg ne essetek egymásnak, lehet, hogy nem magyar diplomásokra van a legnagyobb szükség, de válasznak okáért, ha elvégzi a pedagógiát, tanár is lehet belőle, de akkor sincs semmi, ha csak azért tanulja, mert szereti és megéri neki az a néhány év "kiesés".
Nem csak a magyarral ez a helyzet, rengeteg munkanélküli diplomás van, aki nem a BTK-n végzett.
szte biológia
pontosan nem tudom hány pontom van, nem számoltam ki
Azért kíváncsi lennék, hogy a nagyon okos 63%-os mit is tanul, vagy milyen végzettsége van.
Van ismerősöm, aki történelem szakos diplomával is simán el tudott helyezkedni, ráadásul nem is rosszul fizető munkahelyen.
Ha vki tehetséges abban, amit csinál, akkor azért talál lehetőséget az elhelyezkedésre.
De ha meg mégsem, az baromira nem a te gondod lesz.
De tényleg, áruld már el, "kedves" 63%-os: mit tanulsz? mi a végzettséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!