Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetemre/főiskolára...

Melyik egyetemre/főiskolára jelentkeztetek? Hány pontotok van?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
Èrtelmetlen veled vitába szállni már magam is felfogtam.:)))
2013. júl. 1. 11:35
 22/63 anonim ***** válasza:
76%

semmi közünk ahhoz, hogy miért szeretne BTK-ra menni, bár jómagam sem értem, hiszen azzal még a külföld sem mentőöv. lehet nyitna egy könyvesboltot, vagy könyvtárat, vagy akármi. a mekizés mindenhogyan sértő. bár már a TTK-val is elkezdték ezt csinálni.. ami röhej.

egyébként, kedves BTK-s, remélem tudod, hogy a legnagyobb költőink voltak a legnagyobb csórók, mert a Nyugat, a Szépirodalmi Figyelő, Budapesti Napló, meg az Új Nemzet marhára nem volt jövedelmező. már akkor sem. hátmégma.

2013. júl. 1. 11:36
 23/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A BTK miatt meg ne essetek egymásnak, lehet, hogy nem magyar diplomásokra van a legnagyobb szükség, de válasznak okáért, ha elvégzi a pedagógiát, tanár is lehet belőle, de akkor sincs semmi, ha csak azért tanulja, mert szereti és megéri neki az a néhány év "kiesés".

Nem csak a magyarral ez a helyzet, rengeteg munkanélküli diplomás van, aki nem a BTK-n végzett.

2013. júl. 1. 11:37
 24/63 anonim ***** válasza:
a posztumusz meg ugye halottnak a csók.
2013. júl. 1. 11:38
 25/63 anonim ***** válasza:
25%
Hát vitázni lehet velem. Én kérdeztem te nem tudtál válaszolni, puszi, a a Mekiben meg ügyesen!
2013. júl. 1. 11:45
 26/63 anonim ***** válasza:

szte biológia

pontosan nem tudom hány pontom van, nem számoltam ki

2013. júl. 1. 12:11
 27/63 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék, hogy a nagyon okos 63%-os mit is tanul, vagy milyen végzettsége van.

Van ismerősöm, aki történelem szakos diplomával is simán el tudott helyezkedni, ráadásul nem is rosszul fizető munkahelyen.

Ha vki tehetséges abban, amit csinál, akkor azért talál lehetőséget az elhelyezkedésre.

De ha meg mégsem, az baromira nem a te gondod lesz.

De tényleg, áruld már el, "kedves" 63%-os: mit tanulsz? mi a végzettséged?

2013. júl. 1. 20:41
 28/63 anonim ***** válasza:
Nyilván ő is magyar szakos, aki nem tud évek óta elhelyezkedni. Ezért kérdezte, hogy konkrétan hol lehet azzal a végzettséggel elhelyezkedni. Na meg meg akarta óvni honfitársát attól, hogy elkövesse ugyanazt a hibát. Ehelyett le lett oltva, az új magyaros meg fel lett magasztalva, hogy menjen csak, csináljon ordas baromságot.. szépen működnek itt a dolgok.
2013. júl. 1. 20:51
 29/63 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, de ha valóban csupa jóindulat vezérelte, nem provokatív és ilyen kicsinyes hozzászólásokkal kellett volna a tudomásunkra hoznia :)
2013. júl. 1. 21:16
 30/63 anonim ***** válasza:
41%
Gyermekeim, villamosmérnök leszek, nem olyan proli semmirekellők mint ti! Na csók a család!
2013. júl. 1. 22:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!