Melyik egyetemre/főiskolára jelentkeztetek? Hány pontotok van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 10:17
42/63 A kérdező kommentje:
Én speciel tanultam a feketété is róluk, igaz nem könyvből
és ez tanárfüggő, mindenesetre ne felejtsétek el azt se, hogy egy magyar szak után senki sem lesz költő! márpedig, hogy költőkhöz lett ez a szerencsétlen magyar szakra vágyó hasonlítva.
2013. júl. 3. 10:25
44/63 anonim válasza:
"...és még mindig nagyobb dolog szarból várat építeni .. :)"
JA az egy szar vár lesz:D
45/63 anonim válasza:
Mindenkinek vannak álmai,vàgyai,amikért küzd,harcol életében.Èn nem tudom miért fáj az nektek,ha valaki nem az orvosi egyéb jól fizető szakmákban látja a kihívást.Szerintem ezeket a dolgokat tiszteletben kellene tartani én se oltok be senkit mert nem tetszik az,amit vàlasztott.Persze ehhez értelem,rálátás is szükséges.Azért tart az ország ott ahol, (a szakadék szélén) mert tele van ilyen acsargó emberekkel.
46/63 anonim válasza:
meg ilyen munkanélküliekkel mint te is leszel!
47/63 anonim válasza:
Lol, és tényleg. Lényegesen sokat segítene a gazdaságon, ha nem segélyből élnél diplomázásod után, hanem elkezdenél dolgozni és adóznál, költenél.
49/63 anonim válasza:
Gyülekeztek már,mint cápák a vérszagra.Na,csak nem akadt egy kis ennivaló?Beoltó tennivaló?;)))
50/63 anonim válasza:
61%-os: Te teljesen hülye vagy.
Kicsit nézzél már utána, hogy a diplomások között mekkora a munkanélküliek aránya....
És honnan veszed, hogy nem fog dolgozni? És ha csak a mekiben kap állást, mi közöd hozzá? Akkor is dolgozni, meg adózni fog.
Remélem ilyen hülye ember sosem végzi el a villamosmérnökit. Bár gondolom bukdácsolsz és vered a melled a semmire.
Jah: és nem, nem bölcsésznek tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!