Ha bármelyik egyetemen tanulhatnátok, melyiket választanátok és miért?
Fő kritériumom a jó pénzkeresési lehetőség!
Nem azért végzek egyetemet, hogy 2-300.000 ft-ot keressek havonta...
Milyen szakok vannak, amikkel jelenleg szinte egyből munkába lehet állni és legalább havi fél millió ft-ot lehet vele keresni?
476 pontom lett, szóval bárhová felvennének!
Érdekel az orvoslás, a pénzügy, kereskedés, gépek üzemeltetése/szerelése!
A munkával nincs bajom, ha a havi fél millióhoz 12 órát kell fizikai munkát csinálni, akkor legyen, csak fizessék meg!
Ötletek?
Kamu.
Mivel mindenhova más a felvételi követelmény ezért, nem lehet mindenhol 476 pontod. Továbbá már rég le kellett adni a jelentkezést.
Biosz-kémia-töri eneltet csináltam, ez a legjobb eset, a legrosszabb 461...
Bem adtam le sehova jelentkezést, pihenek 1 évet.
Miért szórakoznék ilyen kérdéssel?
Nem is értem...
"Nem azért végzek egyetemet, hogy 2-300.000 ft-ot keressek havonta...
Milyen szakok vannak, amikkel jelenleg szinte egyből munkába lehet állni és legalább havi fél millió ft-ot lehet vele keresni? "
Ne Magyarországon próbálkozz ilyen tervekkel, mert szinte biztos, hogy pályakezdőként sehol nem kapsz fél milliós állást.
Németül majdnem tudok anyanyelvi szinten beszélni!
Német nyelvterületen milyen diplomácal lehet ilyen keresési lehetőségem?
Hajaj. Nehéz az élet. A tanulmányaidban egy zseni vagy, tárt karokkal fogadna minden egyetem, és te mégsem tudod, hogy hova menj. Kiléptél a biztonságot jelentő középiskolából, de annyira tájékozatlan vagy a világban, hogy inkább pihensz rá egyet... Közel húsz év alatt csak halvány körvonalakat sikerült meglátnod a saját vágyaidból. Illetve nem. Azt az egyet biztosra tudod, hogy semmi mást nem akarsz, csak pénzt (nyilván, ennél nincs is fontosabb az életben), de erről is irreális elképzeléseid vannak. Egyébként a legrosszabb, amit tehetsz, hogy semmit tevéssel pocsékolsz el egy egész évet. El sem tudod képzelni, milyen nehéz lesz visszarázódnod a tanulásba, ha most ilyen sokáig "pihenteted" az agyadat. Legalább próbálj meg érni, emberileg fejlődni egy kicsit a sok szabadidődben, mert eddig csak a bemagolt tudásodról sikerült bizonyítványt szerezned.
Amúgy nem tudom, hogy szándékos-e, de a fő kérdésed és a kifejtésed teljesen más, alig függ össze. Az előbbi a válaszolókról szól, az utóbbi pedig kizárólag rólad. Csak a fő kérdésedre könnyedén adható lett volna egy barátságos válasz: az orvosin tanulnék, mert minden vágyam, hogy egyszer orvos legyek, és egész életemben boldogan csinálhassam azt, amire mindig is vágytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!