Melyiket választanátok? Többi lent
Laboratóriumi/Vegyipari technikus + Drog és toxikológiai laboratóriumi technikus VAGY pénzügyi-számviteli ügyintéző + mérlegképes könyvelő.
Megélhetés szempontjából melyik lenne a jobb? Itthon de főleg külföldön érdekelne. Melyik miért,miben jobb? Melyik könnyebb,nehezebb és miért? Minden véleményre kíváncsi vagyok.
Én a helyedbe a laboratóriumi technikust választanám, mert a latin szavak itthon és küldöndön is ugyanazt jelentik. Viszont megélhetés szempontjából nem tudom, hogy mennyire lehetséges...
Drog és toxikológus sem rossz. Pláne a mai világba. Ezzel tutira kapsz bármi munkát itthon is.
Pénzügyi és számviteli... háááát...matek kell hogy nagyon menjen, ezzel is el tudsz helyezkedni.
Megélhetés szempontjából a mérlegképes könyvelőt választanám. Mindenféle adócsalást megtanulsz és van is igény rá. Megfizetnek, viszont ez olyan embereknek való, akik képesek felülbírni a lelkiismeretükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!