Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha már csak 1 kreditem hiányzi...

Ha már csak 1 kreditem hiányzik, de már nincs több vizsgalehetőségem akkor mi a teendő a Miskolci Egyetemen?

Figyelt kérdés
Már csak 1 kredit kellene az idei évhez, hogy meglegyen a 30 kredit/2 félévem. Viszont már nincs több vizsgám és még 1 kreditem hiányzik (tehát most 29 van). Így is át fognak rakni az "önköltséges" csoportba? Vagy lehet írni valami kérvényt, hogy maradhassak az államin?

2013. jún. 25. 17:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, minden évben az évfolyam átlagot nézik, legtöbb esetben 25 kredit alatt tesznek át embereket, de volt olyan év amikor 24 kredittel sem tették át haveromat...

Én biztos hogy nem aggódnék, van rá esély, hogy áttesznek, de nagyon minimális. :)

2013. jún. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!