Mi a véleményetek a Waldorf iskolákról? Sokak szerint nem jók. De mért mondanak ilyeneket?
Az a baj, hogy sok olyan ember ír véleményt a Waldorfról, aki nem is ismeri. Pedig, ha eltöltene ott egy hetet/hónapot. A Waldorf iskola nagyon jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek.Én oda járok és nagyon szeretem. A tanárok segítenek, ahol tudnak, a gyerekek is nagyon rendesek. Igaz, hogy mi tényleg más módszer szerint tanulunk, de azt hiszem, megtanulunk minden fontos dolgot.Lehet kicsit lassabban haladunk, de biztosan. A tanárok a gyerekekhez alkalmazkodnak és ez szerintem tök jó.
Az érettségivel sem lesz baj szerintem, mert nálunk van még plusz 1 év, amikor csak arra készülünk. Az egyetemmel se lesz semmi gond,olyan kretív és értelmes diákok járnak oda, hogy csak na :)
Akinek kérdése van a Waldorf-sulikkal kapcsolatban, nyugodtan kérdezhet privibe. :)
Itt meg lehet szeretni a tanulást, mert tényleg úgy tanítanak, hogy érdekes legyen. És az a jó, hogy nem egész órán tanulunk, hanem van, amikor csak beszélgetünk. Pl. arról hogy kivel mi történt meg a világ dolgairól. Ami tök jó, szerintem. De természetesen ez nem azt jelenti,hogy mi hülyébbek vagyunk vagy leszünk, mi is éppúgy megtanuljuk az anyagot,mint a hagyomás sulis gyerekek, csak mi szerintem sokkal jobban és érdekesebben. És nekünk nem kell a sok hülye felesleges évszámot bemagolni, csak a legfontosabbakat.
NEm biztos, hogy érthető volt az, amit írtam, ezért bocsánatot kérek. :-)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!