Nektek az ötödik vagy a hatodik osztály volt könnyebb?
Figyelt kérdés
Most leszek hatodikos.2013. jún. 22. 19:01
1/8 anonim válasza:
Én 1-11-ig könnyen vettem 4,5 átlag fölött úgyhogy ne pánikolj nem lesz durva!
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz nehezebb az ötödiknél? Ja és tényleg a páratlan osztályok a nehezek? Ezt hallottam :-O
2013. jún. 22. 19:09
3/8 anonim válasza:
Ha tanulsz egyik se nehéz!Egyébként nem a páratlanok hanem a 7. és a 11. a kemény!
4/8 anonim válasza:
Dehogyis. Általános egyáltalán nem nehéz, gimi kicsivel nehezebb, de az is könnyű. Ne félj.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást aranyosak vagytok! Puszi nektek!
2013. jún. 22. 20:07
6/8 anonim válasza:
Semmivel sem lesz nehezebb, meglatod. Tanulj annyit mint otodikben es nem lesz gond.
7/8 anonim válasza:
Én jövőre megyek nyolcadikba, és biztosan állíthatom, hogy a hatodik még jóval könnyebb is volt mint az ötödik, mivel ötödikben volt a nagy váltás alsósból felsősbe. Új tanárok, új tantárgy, úgyhogy ne félj. :) Majd a hetedik....
8/8 A kérdező kommentje:
köszi neked is a biztatást!
Rontottam negyedikhez képest amikor kitűnő voltam és jó lenne hatodikba javítani.
2013. jún. 23. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!