Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyivel könnyebb az Óbudai...

Mennyivel könnyebb az Óbudai Egyetem a BME-nél?

Figyelt kérdés
A BME Gépészmérnöki szakáról szeretnék átjelentkezni (újrafelvételizni) az Óbudai Egyetem Had- és Biztonságtechnikai szakára. Arra lennék kíváncsi hogy mennyivel könnyebb (ha egyáltalán az) az Óbudai Egyetem, főleg matematika terén.

2013. jún. 19. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:

szia,

bár nem jelentik ki hivatalosan, de a hallgatók egyöntetű véleménye, hogy az ÓE-n a matek nagyon, de nagyon, de nagyon nehéz, és ez nem az elvárás szintje miatt az, hanem, mert a tanárok jóval a BME átlaga alatt teljesítve adják át a tananyagot.

2013. jún. 20. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
ÓE egy lószar a BME-hez képest...
2013. jún. 23. 00:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kellő szorgalommal és tanulással mindenből le lehet vizsgázni. A tanárok egyébként partnerek, segítőkészek és ha látják, hogy nem melegedni jársz be, akkor kihozzák belőled a legjobbat. Én ezt tudom elmondani az ÓE-ről.
2013. jún. 23. 22:48
 4/4 skynet888 ***** válasza:
0%
Könnyebb, sztem olyan 30-40% az elvárás matekból, meg absztrakt dolgok tanulására. De én a Kandóról beszélek, te meg a Bánkira mennél. Az nehezebb mitn a Kandó, de nyilván nem egy BME. Amúgy meg nézd meg a követleményeket.
2013. jún. 29. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!