Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A mérnökinformatikus szakon...

A mérnökinformatikus szakon mennyivel kevesebb és könnyebb (ha könnyebb) a matek mint a programozóin?

Figyelt kérdés
Matekból nem vagyok zseni, bár többnyire megvan a 4-es. Lassan döntenem kellene mi leszek, de nagyon félek a programozótól, sokan azt mondják nagyon durva a matek. Emellett azt hallottam hogy a mérnökinfo gyakorlatiasabb és ez lehet jobban tetszene. Viszont nem igazán értem mit takar ez hogy "gyakorlatiasabb". Mivel foglalkozik végülis egy mérnökinformatikus és mennyire keresettek?

2013. jan. 25. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:

A mérnökinfón kevesebb a matek, mint programtervezőn, ez igaz. Könnyebbnek nem mondanám, de mivel kevesebb témát érintenek mérnökinfón, ezért könnyebbnek tűnhet összességében.

Hogy mennyivel gyakorlatiasabb azt nem tudom. Programtervezőn kb. csak matek és programozás van, mérnökinfón meg van néhány tölteléktárgy is.

2013. febr. 1. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!