Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy mérnökinformatikus foglalk...

Egy mérnökinformatikus foglalkozhat robotokkal?

Figyelt kérdés
SZTE-re tervezek menni
2013. jan. 20. 19:57
 1/6 NoodIy ***** válasza:
Bárki foglakozhat vele, de ha azt akarsz tanulni akkor mechatronikára menj.
2013. jan. 20. 19:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Ilyen szak van SZTE-n, vagy a mérnökinformatikus szakosodhat erre?
2013. jan. 20. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogyne... a mérnök informatikus eléggé joker szak, kb. arra szakosodik, amire akar. Ha pedig az elvégzendő munkájához informatikai alapismeretek is kellenek, akkor (szerintem) sokkal jobb, mint aki csak azzal foglalkozik.
2013. jan. 20. 22:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Én úgy hallottam, hogy szte-n pár év múlva el kell mennie továbbtanulni Kecskemétre, ez igaz? Mert nem nagyon szeretnék sulit váltani(Szeged miatt, mert egy zsír hely)

Meg még az, hogy csak msc-n bír szakosodni a mérnökinfós?

2013. jan. 21. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Van olyan képzés, ahol a BSc-n is vannak ú.n. tárgycsoportok, abból kell kötelezően mondjuk 4-5 tárgyat megcsinálni. És az elég szerteágazó, van köztük robottechnikától egészségügyi informatikáig minden.

De ez nem Szeged/Kecskemét, azokról nem tudok semmit.

2013. jan. 21. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt inkább villanyon, vagy mechán próbáld! :-) (Persze esély van rá!)

Üdv, a BME-VIK-ről! :-)

2013. jan. 22. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!