Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti várjátok már az egyetemet?

Ti várjátok már az egyetemet?

Figyelt kérdés
Kolisok lesztek, vagy bejárós? Nem izgultok a koli miatt? Én már szinte hetente erről álmodok, izgulok és várom is már, hogy tanulhassak meg új emberek, buli stb...
2013. jún. 17. 22:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nyugi a szóbeli miatt, nem nagy dolog. Én szóban nem vagyok jó de már két szóbelin túl vagyok és kibírható volt. Bár a töri és magyar miatt izgulok, de szerintem nem lesz ott gond... Sok sikert mindenkinek!
2013. jún. 18. 10:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Én várom és félek is tőle. Új hely, új emberek, más, mint amit eddig megszoktam. Jó is, meg nem is. Így nem tudok a kérdésre válaszolni. :D Még a holnapi szóbelit nekem is túl kell élnem és különösen a törinek kell jónak lennie.
2013. jún. 18. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem én jobban tudom, mert én már 2 éve tapasztalom.. de ha szerinted jobban tudod, akkor hajrá ;)
2013. jún. 18. 17:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Én már a harmadik évemet tapostam le az egyetemen és nem várom a negyediket. :D Nagyon is jól jön ez a pihenés, bár sose lenne vége (mégha amúgy dolgozok is egész nyáron).

Imádom, tanulok rendesen, csinálom, de SOK... Pont a múltkor beszélgettünk arról, hogy mi lenne ha most azt mondanák, hogy előröl kell kezdenünk. NINCS AZ AZ ISTEN! Nekem nem lenne erőm ezt mégegyszer végigcsinálni! :)

Az elején egyébként nagyon vártam és izgatott voltam, aztán a lelkesedés alábbhagyott. Sok sikert nektek, kívánom a legjobbakat, mindenki tanulhassa azt, amit szeret! :)

2013. jún. 18. 17:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Neked pedig sok sikrrt a negyedik évhez. Ha nekem azt mondanák kezdjem újra a középsulit hát én se vállalnám:D
2013. jún. 18. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon várom már,koleszos leszek

Új emberek,új kőzeg,rengeteg lehetőség,most fog kezdődni az ÉLET:D

2013. jún. 18. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!