Az ELTE programtervező képzését ajánljátok jobban, vagy a Debreceni egyetemét?
Nem tudom, mennyi különbség van a különböző egyetemek szakjai között, de szerintem minimális. BSc diplomát meg mindegy, hogyan szerzel, nem a papír a lényeg, hanem a tudás. Diploma nélkül is el lehet helyezkedni ha tudsz és mázlid van.
Ahogy #1 is írja, az egyéntől is nagyban függ, hogy el tudja-e végezni. Mindegyik említett szaknál rengeteg otthoni gyakorlásra és tanulásra van szükség az elvégzéshez.
ELTÉről azt tudom mondani, hogy rengeteg a matek már első félévben, és nagy a tempó. Ha még sosem programoztál, akkor a programozós órák is gyorsak lesznek első félévben. Szóval érdemes előtte gyakorolni, illetve matekra gyúrni.
Bocs, elírtam:
BSc diplomát meg mindegy, HOL szerzel,
ELTE, vagy Szeged.
Debrecent inkább ezek után sorolnám.
(Volt ismerősöm, aki az ELTE-t nem tudta elvégezni, majd átment Debrecenbe és ott simán letette a diplomáját. Azért ez elmond valamit a képzések szintjéről szerintem.)
ELTE-ről sok olyat hallottam, hogy marha nehéz a matek (szinte már feleslegesen).
én az SZTE-re járok (proginfón), szval én is az SZTE-re szavazok:D
"Az ELTE Msc elvégzéséhez pedig szinte zseninek kell lenni."
Ezt azért nem mondanám, semmivel sem nehezebb, mint a BSc, sőt az első félév könnyebb is volt.
(A második szívás, de csak a sok beadandó miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!